Oksekød gullasch er en klassisk ungarsk gryderet, der laves tit med rødvin, der bidrager med mange smagsoplevelsen til retten og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og syltede grøntsager.
Cremet kylling paprikash er en lækker gryderet og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og hjemmelavet agurkesalat med fløde.
Paneret schnitzel er en traditionel ret i Ungarn og laves mest af svinekød. Vores schnitzel er altid friskstegt og dette vil gøre det sprødt og lækkert. Den serveres enten med kartofler med persille eller ris med grønærter og med smagfuld Tartar-sauce.
Minislider med confiteret and og hjemmelavet rødkål Ungarske frikadeller med ungarsk salat Paneret fiskefilet med remoulade Hertil serveres rugbrød
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Special tilkøb mulighed til deal kunderne Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce og 1 glas dessertvin
Indholdet kan variere.
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.