Menukortet

Menu

Hovedret

Gullasch med øksekød

Oksekød gullasch er en klassisk ungarsk gryderet, der laves tit med rødvin, der bidrager med mange smagsoplevelsen til retten og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og syltede grøntsager.

kr. 150,00

Kylling paprikash

Cremet kylling paprikash er en lækker gryderet og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og hjemmelavet agurkesalat med fløde.

kr. 150,00

Schnitzel

Paneret schnitzel er en traditionel ret i Ungarn og laves mest af svinekød. Vores schnitzel er altid friskstegt og dette vil gøre det sprødt og lækkert. Den serveres enten med kartofler med persille eller ris med grønærter og med smagfuld Tartar-sauce.

kr. 150,00

Juletallerken for 2 personer

Minislider med confiteret and og hjemmelavet rødkål
Ungarske frikadeller med ungarsk salat
Paneret fiskefilet med remoulade
Hertil serveres rugbrød

kr. 330,00

Dessert

Risalamande

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Special tilkøb mulighed til deal kunderne Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce og 1 glas dessertvin

Ris a la mande
kr. 40,00
Ris a la mande + 1 glas dessertvin
kr. 105,00

Tapas

Ungarsk tapas

 

  • Pick ungarsk salami
  • Gyulai kolbasz med paprika
  • Skinke
  • 4 forskellige ost: brie, røget cheddar, gouda og gorgonzola
  • Frisk bagt rustik baguette
  • Tilbehør: smør, syltetøj, oliven, kapersbære, grøntsager

Indholdet kan variere.

til 2 pers
kr. 225,00
til 4 pers.
kr. 400,00