Oksekød gullasch er en klassisk ungarsk gryderet, der laves tit med rødvin, der bidrager med mange smagsoplevelsen til retten og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og syltede grøntsager.
Cremet kylling paprikash er en lækker gryderet og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og hjemmelavet agurkesalat med fløde.
Paneret schnitzel er en traditionel ret i Ungarn og laves mest af svinekød. Vores schnitzel er altid friskstegt og dette vil gøre det sprødt og lækkert. Den serveres enten med kartofler med persille eller ris med grønærter og med smagfuld Tartar-sauce.
Indholdet kan variere.
Prøv vores tapas der indeholder bl.a. røget PICK salami samt Csabai paprika kolbász fra Ungarn samt 4 forskellige ost og serveres med rustik baguette og forskellige tilbehør. Vores lækre tapas passer fint til vores udvalgte ungarske vine og giver en unik smagsoplevelse udover det sædvanlige.