7773 Vinbar

Nyd spændende vin og tapas fra Ungarn

Har du mod på at smage en ny verden af spændende vin, så skal du komme forbi 7773 Vinbar i Aalborg. Her kan du nemlig smage på vin fra Ungarn og få indblik i en helt ny vinkultur. 
Vi byder indenfor i vores hyggelige vinbar, hvor vi serverer en lang række af forskellige ungarske vine, som du kan nyde sammen med vores lækre tapasmenu med ungarske specialiteter.

Hvad kan du smage hos 7773 Vinbar i Aalborg?

Hos 7773 Vinbar har du rig mulighed for at gå på opdagelse i både duftende hvidvin, fyldige rødvin og perlende dessertvin. Vi serverer vin fra Ungarn, som byder på lidt af det hele, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den perfekte vin til jeres selskab.

Vores dygtige personale vil altid gerne fortælle dig mere om både vinen, druen og ikke mindst oprindelsesstedet, så du er godt klædt på. Du kan derfor gå fra vores vinbar med en hyggelig oplevelse og ny viden om Ungarn og kulturen omkring vinen, der bliver produceret i landet.

Kom forbi vores vinbar i Aalborg

Vi byder vores gæster velkommen i vores indbydende og hyggelige lokaler. Her kan du både få godt til ganen og maven, for vi serverer lækker ungarsk tapas, som du kan nyde sammen med vin, der passer til.

Du kan også deltage i vores temadage hvor du får en grundig vejledning til vinsmagning og får lov til at smage på vores udvalg af vidt forskellige vine fra Ungarn. 

Kontakt os gerne, eller besøg vores Facebook, hvis du har spørgsmål eller vil bestille bord hos vores vinbar i Aalborg. Vi glæder os til at give dig en lækker oplevelse med vin og specialiteter fra Ungarn.

Hvad betyder 7773?

7773 (syvoghalvfjerds-treoghalvfjerdser) faktisk et postnummer som hører til by Villány i Ungarn.

Villány er en lille by som ligger ca 250km syd for Budapest, og har ca 2.500 beboer. 

Villány er den mest berømte rødvinsregion i Ungarn. Det sydligste vinområde har det højeste antal solskinstimer. Ungarns klima er kontinentalt. Vinregionen Villány er dog kendetegnet ved sit sub-middelhavsklima på grund af sin beliggenhed. 

Her er en fantastisk, fyldig rødvinscuvee i Bordeaux-stil. Franske varianter Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot hygger sig her. Der er også Portugieser, Kékfrankos men vi kan også møde Kadarka og Syrah druer. Hvide druer dyrkes naturligvis også af vinproducenter som italiensk Riesling, Chardonnay og Sauvignon Blanc.

vik