Oksekød gullasch er en klassisk ungarsk gryderet, der laves tit med rødvin, der bidrager med mange smagsoplevelsen til retten og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og syltede grøntsager.
Cremet kylling paprikash er en lækker gryderet og serveres typisk med ungarsk nokedli (hjemmelavet gnocchi) og hjemmelavet agurkesalat med fløde.
Paneret schnitzel er en traditionel ret i Ungarn og laves mest af svinekød. Vores schnitzel er altid friskstegt og dette vil gøre det sprødt og lækkert. Den serveres enten med kartofler med persille eller ris med grønærter og med smagfuld Tartar-sauce.
Deletallerkenen besår af schnitzel, paneret camembert og ungarske frikadeller med diverse tilbehør (ris med ærter, bulgursalat, kartofler med persille, hjemmelavet tartar sauce og marmelade).
Smagen af den ungarske æblekage ligner den danske gammeldags æblekage, men den laves i flere lag. Efter lagene fik kagen navnet "Bålkage".
Indholdet kan variere.
Prøv vores store og lækre hjemmelavet schnitzel sandwich.
Kan også bestilles som Take away.
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.